Om meg

img_8598

Skriver med ujevne mellomrom.

Trives godt som mamma til to voksne gutter, som kjæreste, som venn og som meg selv.

Har mange år bak meg som prosjektleder og kommunikasjonsansvarlig innen norsk maritim utstyrsindustri – noe som har gitt meg mulighet til å se flere sider av livet og verden. I dag er jeg min egen sjef, og trives godt med å kunne ta jobben med meg dit jeg måtte ønske at kontoret mitt skal være. Jeg etablerer og drifter sosiale medier for små og mellomstore bedrifter, og kan også steppe inn som prosjektleder innen markedsføring og kommunikasjon for bedrifter som jobber både nasjonalt og internasjonalt. Jobber i team med andre som kan de tingene jeg eventuelt ikke kan – noe som kommer bedrifter som ikke har behov for en heltidsansatt kommunikasjonsressurs til gode.

Jeg er aktiv politisk som styremedlem i Nordstrand Arbeiderparti, Nordstrand Ap-lag og representantskapet i Oslo Ap, men vil nok sjelden blogge om politikk. Er en humoristisk sjel, med hjerte for musikk og film.

Humor og skråblikk fra jobb og reiser, familiebakgrunn og nordnorsk herkomst. Det kan nok også bli noe alvor innimellom.

  • Tone Elisabeth Kleven

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s